Ένα ράκος ο Όσκαρ Πιστόριους - Θα μπορέσει να καταθέσει;

Ένα ράκος ο Όσκαρ Πιστόριους - Θα μπορέσει να καταθέσει;

Χειρότερα από κάθε άλλη φορά - Κλαίει συνεχώς και οι λυγμοί του είναι τόσο δυνατοί που ακούγονται σε όλη την αίθουσα του δικαστηρίου

Ένα ράκος ο Όσκαρ Πιστόριους - Θα μπορέσει να καταθέσει;
Χειρότερα από κάθε άλλη φορά φαίνεται να είναι ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος φέρεται να σκότωσε στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 την σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ.

Σήμερα, Δευτέρα, ο ίδιος ο Νοτιοαφρικανός αθλητής αναμένεται να δώσει τις δικές του απαντήσεις για την άγρια δολοφονία ενώπιον του δικαστηρίου της Πρετόρια, όμως ίσως η ψυχολογική του κατάσταση να μην το επιτρέψει.

Και ενώ όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία αυτά που έχει να πει ο Πιστόριους για τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το μοιραίο βράδυ στο πολυτελές του σπίτι και δη στο μπάνιο του όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για το άτυχο μοντέλο, το αστέρι των Παραολυμπιακών Αγώνων, δείχνει πιο καταβεβλημένος από ποτέ.

Σύμφωνα με κορυφαία διεθνή ΜΜΕ, ο Όσκαρ Πιστόριους καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης δεν έχει σταματήσει να κλαίει, ενώ οι λυγμοί του είναι τόσο δυνατοί που ακούγονται σε όλη την αίθουσα του δικαστηρίου.

Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του, που προσπαθεί να τον ηρεμήσει, με την μητέρα του κάθε φορά που λυγίζει να τρέχει να τον πάρει αγκαλιά. Με βάση όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο Νοτιοαφρικανός αθλητής κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης δεν έχει ποτέ άλλοτε εμφανιστεί σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση όσο σήμερα. 
Κλείσιμο

Κρατώντας το κεφάλι του, κάνοντας σπαστικές κινήσεις και χωρίς να σταματά λεπτό να κλαίει, ο Πιστόριους δείχνει εντελώς ανέτοιμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, γεγονός που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ίσως όλα αυτά να μην είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο και καλά σχεδιασμένο θέατρο, προκειμένου να μην καταθέσει. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης