Σκηνικό ταινίας τρόμου θυμίζει το σπίτι του Πιστόριους

Σκηνικό ταινίας τρόμου θυμίζει το σπίτι του Πιστόριους

Νέες φωτογραφίες που σοκάρουν από την αιματοβαμμένη βίλα του παραολυμπιονίκη

Σκηνικό ταινίας τρόμου θυμίζει το σπίτι του Πιστόριους

Λίγες ημέρες μετά τη διακοπή της δίκης του Όσκαρ Πιστόριους, η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Απριλίου, νέα συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εικόνες από την αιματοβαμμένη βίλα του παραολυμπιονίκη, από το μπάνιο όπου έπεσε νεκρή η καλλονή σύντροφός του, Ρίβα Στέενκαμπ, αλλά και από τις σκάλες, το διάδρομο, ακόμα και κοντινό πλάνο από το γεμάτο κηλίδες αίματος μπαστούνι με το οποίο έσπασε την πόρτα της τουαλέτας ο Πιστόριους, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, σε μία από τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν φαίνεται και το πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, με το οποίο πυροβόλησε θανάσιμα την Στέενκαμπ ο αθλητής.

Όλα αυτά, τη στιγμή που νέα στοιχεία προκύπτουν έπειτα από αποκάλυψη ότι η 29χρονη είχε στείλει μήνυμα στο σύντροφό της, λίγες ημέρες από το φόνο, στο οποίο έλεγε: «με τρομάζεις κάποιες φορές».








Χαρακτηριστικά η Στέενκαμπ έγραφε σε μήνυμά της: «Με τρομάζεις μερικές φορές και όπως μου μιλάς άγρια και όπως συμπεριφέρεσαι απέναντί μου. Θέλω να αγαπώ και να με αγαπούν, να είμαι ευτυχισμένη και να κάνω κάποιον το ίδιο ευτυχισμένο».

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ των μηνυμάτων της, είχε δεχθεί την έντονη κριτική από τον παραολυμπιονίκη καθώς ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια εξόδου της, η 29χρονη «φλέρταρε» με κάποιον άλλο άνδρα.

Αντιθέτως, η ίδια του επισήμανε πως δε φλέρταρε με κανέναν και τόνισε στο γραπτό μήνυμά της: «Αισθάνομαι αηδία και μόνο που το υποθέτεις και που έκανες σκηνή στο τραπέζι και με πήρες να φύγουμε νωρίς. Ζούμε σε μια σχέση με δύο επίπεδα, όπου εσύ μπορείς να θυμώνεις με το πώς χειρίζομαι τα πράγματα, ενώ αντιδράς αμέσως και γίνεσαι απόμακρος όταν δεν είσαι χαρούμενος. Κάθε πέντε λεπτά ακούω ότι έβγαινες και με άλλη γκόμενα. Πραγματικά, είχες πολλές σχέσεις για να ταράζεσαι όποτε αναφέρω μια αστεία ιστορία που συνέβη σε μια παλιά μου σχέση».




















 

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης