Ιππότης ο ερωτύλος Ολάντ! «Βόλεψε» όλες τις γυναίκες της ζωής του

Ιππότης ο ερωτύλος Ολάντ! «Βόλεψε» όλες τις γυναίκες της ζωής του

Η τελευταία του αγαπημένη, η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγιέ, αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο που σχετίζεται με το επάγγελμά της, δηλαδή, το υπουργειο Πολιτισμού αφού ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τα προβλήματα και τις ανάγκες του χώρου της Τέχνης

Ιππότης ο ερωτύλος Ολάντ! «Βόλεψε» όλες τις γυναίκες της ζωής του
Μπορεί η ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου να είναι άστατη με πολλά... σκαμπανεβάσματα, όμως ο Φρανσουά Ολάντ ξέρει πώς να ανταμείψει τις γυναίκες της ζωής του, τις πρώην αλλά και την τελευταία του κατάκτηση.  Και οι τέσσερις συνολικά γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του, είναι πανευτυχείς αφού ο ένοικος των Ηλυσίων φέρθηκε σαν... ιππότης και τις βόλεψε σε καλά πόστα.  

Η μία είναι ήδη τακτοποιημένη. Πρόκειται για την Αν Ινταλγκό
Κλείσιμο
, την πρώτη γυναίκα δήμαρχο των Παρισίων για την οποία οι κακές γλώσσες λένε ότι για ένα... φεγγάρι υπήρξε ερωμένη του και μάλιστα ότι οι δύο τους έχουν αποκτήσει και παιδί. Η Ινταλγκό εξελέγη με την αμέριστη βοήθεια του Ολάντ ο οποίος επιστράτευσε τους Οικολόγους για να την στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Με την βοήθειά τους, η 54χρονη  Σοσιαλίστρα εξελέγη με άνεση κατακτώντας την δημαρχία στην «Πόλη του Φωτός».

Την ίδια ώρα, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, κυβερνητικό πόστο στο νέο υπουργικό σχήμα υπό τον Μανουέλ Βαλ, τον νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η επί χρόνια σύντροφος του Γάλλου προέδρου και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης. Η Σεγκολέν θα πρέπει να ανταμειφθεί με το παραπάνω για την απιστία του συντρόφου της με την Βαλερί Τριερβελέρ
, την δημοσιογράφο του «Paris Match» για τα μάτια της οποίας την παράτησε στα κρύα του λουτρού λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων έχοντας στο πλευρό του το «ροτβάιλερ».

Αλλά και η απατημένη «νούμερο δύο» γυναίκα στη ζωή του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, δεν θα βγει χαμένη από τον ανασχηματισμό. Σύμφωνα με τις γαλλικές εφημερίδες, ο Ολάντ της έχει ήδη αναθέσει ρόλο άτυπου συμβούλου στην κυβέρνηση ζητώντας της απλά να μείνει μακριά από τους υπουργούς που θα στελεχώνουν το νέο σχήμα. Η Βαλερί θα του δίνει συμβουλές τηλεφωνικά και βεβαίως γι΄αυτές θα αμείβεται πλουσιοπάροχα έτσι ώστε να μην του γκρινιάζει.
 
Τέλος, το νέο «απόκτημα» του Φρανσουά Ολάντ, η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγιέ, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τον τελευταίο καιρό γιατί, πολύ απλά, στη νέα κυβέρνηση θα είναι παρούσα. Η Γκαγιέ αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο που σχετίζεται με το επάγγελμά της, δηλαδή, το υπουργειο Πολιτισμού αφού ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τα προβλήματα και τις ανάγκες του χώρου της Τέχνης.
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης