Συγγενείς επιβατών Boeing: Εκτέλεσαν τους ανθρώπους μας

Συγγενείς επιβατών Boeing: Εκτέλεσαν τους ανθρώπους μας

Οι οικογένειες επικρίνουν την αεροπορική εταιρία, την κυβέρνηση και το στρατό της Μαλαισίας - Συγγενείς συγκρούστηκαν με αστυνομικούς έξω από την πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο

Συγγενείς επιβατών Boeing: Εκτέλεσαν τους ανθρώπους μας
Οι οικογένειες των επιβατών του μοιραίου Boieng των Malaysia Airlines, με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, στρέφονται εναντίων των αρχών της Μαλαισίας αλλά και της αεροπορικής εταιρίας. Τους χαρακτηρίζουν «αληθινούς εκτελεστές» των επιβατών της πτήσης, αν όντως αποδειχθεί πως είναι νεκροί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των συγγενών, που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας): 

Κλείσιμο
«Στις 10 το βράδυ της 25ης Μαρτίου, ο μαλαισιανός πρωθυπουργός έστειλε μια δήλωση στους συγγενείς των επιβατών της πτήσης MH370, χωρίς καμία ισχυρή ένδειξη ότι η πτήση συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, χωρίς να υπάρχουν επιζώντες. 

»Από τις 8 Μαρτίου, που ανακοίνωσαν ότι έχασαν επαφή με την πτήση, έχουν περάσει 18 μέρες κατά τις οποίες, η εταιρία, η μαλαισιανή κυβέρνηση και ο στρατός, συνεχώς προσπαθούν να καθυστερούν και να εξαπατήσουν τις οικογένειες των επιβαινόντων, και να ξεγελάσουν όλο τον κόσμο. 

»Αυτή η ξεδιάντροπη συμπεριφορά, όχι μόνο ξεγέλασε και πλήγωσε τις οικογένειες των επιβατών, αλλά και παραπλάνησε και καθυστέρησε τις απόπειρες διάσωσης, χαραμίζοντας μια μεγάλη ποσότητα ανθρωπίνων πόρων και μέσων και αφήνοντας να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την απόπειρα διάσωσης. 

»Αν οι επιβάτες έχουν χάσει τη ζωή τους, τότε η Malaysia Airlines, η μαλαισιανή κυβέρνηση και ο στρατός είναι οι αληθινοί εκτελεστές που τους σκότωσαν. Εμείς, οι οικογένειες αυτών που ήταν στο αεροπλάνο, διαμαρτυρόμαστε με όλοι μας την δύναμη εναντίον τους. 

»Θα λάβουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να καταφερθούμε εναντίον των ασυγχώρητων εγκλημάτων και της ευθύνης που έχουν και τα τρία αυτά μέρη». 

Συγγενείς συγκρούονται με την αστυνομία έξω από την πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο

Δεκάδες οργισμένοι συγγενείς των κινέζων επιβατών της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines συγκρούστηκαν σήμερα με την αστυνομία έξω από την πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο, την ώρα που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία ζητώντας από την κυβέρνηση της Κουάλα Λουμπούρ εξηγήσεις για το δυστύχημα.

Οι συγγενείς έριξαν μπουκάλια νερού εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν σχηματίσει μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από την πύλη της πρεσβείας. Πολλοί από τους διαδηλωτές απωθήθηκαν, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ μια γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της απομακρύνθηκε από το σημείο με φορείο.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Malaysia Airlines Άχμαντ Τζαουχάρι Γιαχία δήλωσε σήμερα ότι θα αποφασίσει αργότερα αν θα παραιτηθεί μετά την εξαφάνιση στις 8 Μαρτίου του Boeing 777 με 239 επιβαίνοντες, όταν ρωτήθηκε σχετικά στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης