Χονγκ Κονγκ: Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Malaysia Airlines

Χονγκ Κονγκ: Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Malaysia Airlines

Η πτήση MH0066 από Κουάλα Λουμπούρ προς Ίντσεον με 271 επιβάτες αντιμετώπισε πρόβλημα με την γεννήτρια που τροφοδοτεί με ρεύμα το αεροπλάνο - Αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Χονγκ Κονγκ για να διορθωθεί το πρόβλημα

Χονγκ Κονγκ: Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Malaysia Airlines
Αεροσκάφος της Malaysia Airlines, πτήση MH0066 από Κουάλα Λουμπούρ προς Ίντσεον, αναγκάστηκε να προσαγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με τη γεννήτρια του αεροπλάνου που τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με δήλωση της αεροπορικής εταιρείας, η γεννήτρια που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο αεροσκάφος A330-300, είχε κάποιο σφάλμα.

«Το αεροσκάφος τροφοδοτήθηκε με ηλεκτρική ενέργεια από τη βοηθητική μονάδα ισχύος. Το αεροσκάφος κατευθύνθηκε στο Χονγκ Κονγκ για να διορθωθεί το πρόβλημα και προσγειώθηκε χωρίς απρόοπτα. Και οι 271 επιβάτες από το M066 μεταφέρθηκαν και ταξίδεψαν με άλλες εταιρείες. Η πτήση MH067 για την επιστροφή από Ίντσεον για Κουάλα Λουμπούρ ακυρώνεται και οι επιβάτες θα ταξιδέψουν με άλλες εταιρείες», ανέφερε η δήλωση.

Η πτήση MH066 αναχώρησε από την Κουάλα Λουμπούρ στις 23:37 (τοπική ώρα) και είχε προγραμματιστεί να αφιχθεί στο Ίντσεον στις 06:50 π.μ. (τοπική ώρα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης