Ο Αυστραλός Σμηναγός που ψάχνει το Boeing και «αναστατώνει» τα socia media

Ο Αυστραλός Σμηναγός που ψάχνει το Boeing και «αναστατώνει» τα socia media

Αθελά του, το πρόσωπό του κάνει τον γύρο του κόσμου, όχι λόγω της σκληρής δουλειάς που κάνει αλλά κυρίως, λόγω της εμφάνισής του

Ο Αυστραλός Σμηναγός που ψάχνει το Boeing και «αναστατώνει» τα socia media
Πετά ατελείωτες ώρες κάθε μέρα, αναζητώντας το Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών.

Ωστόσο, ο Σμηναγός της Βασιλικής Αυστραλιανής Πολεμικής Αεροπορίας, Russell Adams, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία με το εξαφανισμένο αεροπλάνο, κάποιοι θα έβρισκαν τον χρόνο αλλά και τη διάθεση για να κάνουν τον ίδιο τη νέα «τρέλα» του Διαδικτύου.

Κλείσιμο
Κι όμως, άθελά του, το πρόσωπό του κάνει τις τελευταίες ήμερες τον γύρο του κόσμου, όχι μόνο λόγω της σκληρής και καλής δουλειάς που κάνει αλλά κυρίως, λόγω της εμφάνισής του!



Μία και μόνο εμφάνισή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησε σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, ήταν αρκετή για να κινήσει την περιέργεια πολλών χρηστών του Διαδικτύου που θέλησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εκείνον, προκαλώντας «φρενίτιδα» στα social media, με πολλές κυρίες να τον χαρακτηρίζουν «καυτό» στο Twitter και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να γράφουν για αυτόν.

Μάλιστα, στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν σχόλια όπως: «Το μόνο καλό ζήτημα με το εξαφανισμένο αεροπλάνο είναι ότι ο Russell Adams μένει στις οθόνες μας λίγο παραπάνω...»!

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης