Να αρχίσει άμεσα συνομιλίες με την Ουκρανία, προκειμένου να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια των ουκρανικών δυνάμεων στην Κριμαία, καλεί τη Ρωσία ο Λευκός Οίκος.
Σε δηλώσεις της το Σάββατο η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Λόρα Λούκας Μάγκνουσον, είπε ότι η αμερικανική προεδρία είναι ενήμερη για το γεγονός ότι φιλορωσικές ομάδες αυτοάμυνας έκαναν εφόδους σε στρατιωτικές βάσεις στην Κριμαία και πρόσθεσε ότι ο ρωσικός στρατός θα έχει την ευθύνη για τις απώλειες μεταξύ των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας που θα προκαλέσουν οι δυνάμεις του.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα δημοσιεύματα για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού και εναντίον εγκαταστάσεων, «υπογραμμίζουν την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη Ρωσία και διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Πούτιν ότι η ρωσική στρατιωτική επέμβαση στην Κριμαία αποκατέστησε την ασφάλεια σε αυτό το τμήμα της Ουκρανίας».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.