Αυστραλία: Μεγάλη πιθανότητα να εντοπιστεί το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών

Αυστραλία: Μεγάλη πιθανότητα να εντοπιστεί το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών

Aισιόδοξος δηλώνει εκπρόσωπος της Βασιλικής Αυστραλιανής Αεροπορίας

Αυστραλία: Μεγάλη πιθανότητα να εντοπιστεί το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών
Την ώρα που για μία ακόμα φορά σημειώθηκε ένταση με συγγενείς Κινέζων επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου κι έκτοτε πραγματοποιείται εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του, οι αρχές της Αυστραλίας εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα βρεθεί το Boeing 777.

Στο μεταξύ, μέλη των οικογενειών των Κινέζων επιβατών επιχείρησαν να μπουν στο χώρο ξενοδοχείου που πραγματοποιείται η συνέντευξη Τύπου ώστε να υποβάλουν ερωτήματα για την τύχη των αγαπημένων τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και στη συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας να τους οδηγήσουν στην έξοδο.

«Κυβέρνηση της Μαλαισίας, πείτε την αλήθεια. Και δώστε μας πίσω τους δικούς μας», «Η μαλαισιανή κυβέρνηση μας εξαπατά, δεν τολμάει να μας αντιμετωπίσει, η μαλαισιανή κυβέρνηση είναι ο χειρότερος των δολοφόνων», φώναζαν οι συγγενείς.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Μας προτείνουν μόνο χρήματα για αποζημίωση για να φύγουμε, αλλά εμείς χάνουμε την οικογένειά μας», είπε μια γυναίκα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Βασιλικής Αυστραλιανής Αεροπορίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εντοπιστεί σύντομα το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών.
Κλείσιμο
Ο Κρεγκ Χίπ εξέφρασε την ελπίδα ότι «κάτι» θα βρεθεί στον Ινδικό Ωκεανό, όπου πραγματοποιούν έρευνα αεροσκάφη και πλοία από την Αυστραλία και άλλες χώρες που συνεργάζονται στην αναζήτηση της πτήσης MH370.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης