Μαλαισία: Συγκλονίζουν τα μηνύματα της κόρης αγνοούμενου αεροσυνοδού στο Twitter

Μαλαισία: Συγκλονίζουν τα μηνύματα της κόρης αγνοούμενου αεροσυνοδού στο Twitter

«Μπαμπά, η Λίβερπουλ κερδίζει. Γύρνα σπίτι» - Τι απάντησε η Λίβερπουλ - Σχολίασε και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Αντεμπαγιόρ

Μαλαισία: Συγκλονίζουν τα μηνύματα της κόρης αγνοούμενου αεροσυνοδού στο Twitter
Η μικρή Μάιρα Ελίζαμπεθ Ναρί, κόρη του Άντριου Ναρί, επικεφαλής των συνοδών αέρος στο Boeing 777, είναι η μικρή που συγκλονίζει με όσα αναρτάται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiiter. Ειδικότερα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της όταν με ένα τουίτ της παρακαλούσε τον μπαμπά της να γυρίσει στο σπίτι καθότι η αγαπημένη του ομάδα, Λίβερπουλ, κέρδιζε στον αγώνα.

Παρόλο που το Boeing 777 αγνοείται για δέκατη τρίτη μέρα, η μικρή Μάιρα δεν χάνει την πίστη της και καθημερινά γράφει στο Twitter απευθυνόμενη στον πατέρα της, ζητώντας του να γυρίσει σύντομα πίσω. 

Κλείσιμο
Τo περασμένο Σαββατοκύριακο, την ώρα που η αγαπημένη ομάδα του πατέρα της, η Λίβερπουλ κέρδιζε την Μάντσεστερ μέσα στο Ολτ Τράφορντ, η Μάιρα έγραψε στο Τwitter:
«Μπαμπά, η Λίβερπουλ κερδίζει το παιχνίδι. Γύρνα στο σπίτι να το δεις! Ποτέ δεν χάνεις τον αγώνα. Είναι η πρώτη φορά που λείπεις». 

Το μήνυμα αναδημοσίευσε την Τρίτη το βράδυ η ομάδα της Λίβερπουλ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook για να δεχτεί αμέσως πολλά συγκινητικά σχόλια. Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της Λίβερπουλ απάντησε στη μικρή Μάιρα μέσω Twitter: «Απλά θα θέλαμε να ξέρεις ότι σκεφτόμαστε τον πατέρα σου και όλους όσοι αγνοούνται από την πτήση ΜΗ370. Να είσαι δυνατή».

Η Μάιρα ενθουσιασμένη από την απάντηση της αγαπημένης ομάδας του πατέρα της απάντησε στο σχόλιο: «Αν ο μπαμπάς δει τι γράψατε, θα είναι πολύ ευτυχισμένος! Θα χαμογελάει, θα γελάει! Μπορώ να φανταστώ πόσο ευτυχισμένος θα γίνει! Ο μπαμπάς είναι μεγάλος φαν της Λίβερπουλ!».

Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να την παρηγορήσουν: «Είμαι οπαδός της Άρσεναλ...είμαι σίγουρος πως ο μπαμπάς σου δεν θα βαδίζει ποτέ μόνος», έγραψε κάποιος, παραφράζοντας το γνωστό ύμνο της Λίβερπουλ, «You will never walk alone», ενώ ο ποδοσφαιριστής Αντεμπαγιόρ έγραψε: «Να προσέχεις. Προσεύχομαι ο μπαμπάς σου να επιστρέψει σπίτι και να χαμογελάς όταν θα βλέπετε τον αγώνα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης