Μαλαισία: Αυτοκτόνησε ο κυβερνήτης γιατί τον εγκατέλειψε η σύζυγός του;

Μαλαισία: Αυτοκτόνησε ο κυβερνήτης γιατί τον εγκατέλειψε η σύζυγός του;

Φήμες ότι λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος χώρισε με τη γυναίκα του - Βίντεο με φωτογραφίες του, ανήρτησαν συγγενείς του στο YouTube

Μαλαισία: Αυτοκτόνησε ο κυβερνήτης γιατί τον εγκατέλειψε η σύζυγός του;

Αγαπητός, φιλικός, σωστός επαγγελματίας, οικογενειάρχης… έτσι χαρακτηρίζουν οι φίλοι και οι συγγενείς τον κυβερνήτη του Boeing 777, Ζαχάρι Αχμάντ Σαχ, ενώ το μυστήριο πυκνώνει γύρω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών.

Ωστόσο, φήμες θέλουν τον 53χρονο άνδρα λίγες ώρες πριν πιλοτάρει το αεροσκάφος να χώρισε από τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών τους.

Όπως αναφέρει η γερμανική Bild ενδέχεται ο κυβερνήτης να πραγματοποίησε μία αποστολή αυτοκτονίας, παρασύροντας στο θάνατο τους 238 επιβαίνοντες, μην αντέχοντας τον πόνο από την εγκατάλειψη της συζύγου του.

Παρόλα αυτά, οι αρχές της Μαλαισίας απορρίπτουν το σενάριο αυτό, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς του 53χρονου, που ήταν πολιτικός ακτιβιστής και  ένθερμος υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Μαλαισίας, Ανβάρ Ιμπραήμ, ανήρτησαν βίντεο στο YouTube με τίτλο «Κυβερνήτης Ζαχάρι Αχμάντ Σαχ», στο οποίο κάνουν αναδρομή στο παρελθόν με φωτογραφίες του σε νεαρή ηλικία.

Κλείσιμο

«Αγαπητός, γενναιόδωρος, αθλητικός, έξυπνος, υποστηρικτικός…», είναι μόνο λίγα από όσα αναφέρονται για τον πιλότο του μοιραίου Boeing, στο βίντεο με λήψεις από τη ζωή του, την οικογένειά του, την εθελοντική του δράση, το οποίο ολοκληρώνεται με το μήνυμα: «Σε παρακαλούμε γύρνα πίσω. Μας λείπεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης