Η Κρατική τηλεόραση της Ρωσίας απειλεί με πυρηνικό όλεθρο τις ΗΠΑ!

Η Κρατική τηλεόραση της Ρωσίας απειλεί με πυρηνικό όλεθρο τις ΗΠΑ!

Για πρώτη φορά από τον ψυχρό πόλεμο - Με φόντο το πυρηνικό μανιτάρι ο παρουσιαστής Ντμίτρι Κισέλεφ ανέφερε: «Η Ρωσία είναι ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη»

Η Κρατική τηλεόραση της Ρωσίας απειλεί με πυρηνικό όλεθρο τις ΗΠΑ!
«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη», δήλωσε την Κυριακή ο κεντρικός παρουσιαστής του ρωσικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Rossiya 24 Ντμίτρι Κισέλεφ, με φόντο φωτογραφία από πυρηνικό μανιτάρι, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εκπομπής του "Οι ειδήσεις της εβδομάδας", η οποία εκπέμπει τις θέσεις του Κρεμλίνου για τη διεθνή πολιτική.

Κλείσιμο


Η εκπομπή της Κυριακής είχε ως κεντρικό θέμα την καταδίκη από τις ΗΠΑ του δημοψηφίσματος για την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία.

Ο Ντμίτρι Κισέλεφ διορίσθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν επικεφαλής ενός νέου θεσμού ενημέρωσης που περιλαμβάνει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το τηλεοπτικό δίκτυο RT και το ραδιοφωνικό δίκτυο Η Φωνή της Ρωσίας.

Δείγμα της στάσης του είχε δώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του όταν είχε δηλώσει ότι «η αντικειμενικότητα είναι ένας μύθος που θέλουν να μάς επιβάλουν. Η συντακτική πολιτική πρέπει να συνδέεται με την αγάπη για τη Ρωσία».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης