Την πρόθεσή του να ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Μόσχα προκειμένου να υποβάλει αίτημα ένωσης με τη Ρωσία ανακοίνωσε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός της Κριμαίας, Σεργκέι Αξιόνοφ, μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit poll για το δημοψήφισμα της Κυριακής που έδωσαν 93% στο «ναι» όσον αφορά την προσάρτηση της χερσονήσου στη Ρωσία.
Παράλληλα με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αξιόνοφ έκανε λόγο για «ιστορική απόφαση».
«Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στο δημοψήφισμα και έκαναν την επιλογή τους. Σήμερα λάβαμε μία πολύ σημαντική απόφαση που θα μείνει στην ιστορία» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αξιόνοφ.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»