Μαλαισία: Το Boeing πετούσε τουλάχιστον τέσσερις ώρες αφού χάθηκε

Μαλαισία: Το Boeing πετούσε τουλάχιστον τέσσερις ώρες αφού χάθηκε

Δείτε πού θα μπορούσε να είχε πετάξει το μοιραίο αεροσκάφος

Μαλαισία: Το Boeing πετούσε τουλάχιστον τέσσερις ώρες αφού χάθηκε
Δεν έχει τέλος το μυστήριο με το αγνοούμενο από το Σάββατο αεροσκάφος που μετέφερε 239 επιβαίνοντες. Σύμφωνα με Αμερικανούς εμπειρογνώμονες που επικαλείται η Wall Street Journal, το Boeing της Malaysia Airlines βρισκόταν στον αέρα για τουλάχιστον 4 ώρες αφού έδωσε το τελευταίο στίγμα του. Την ίδια ώρα φωτογραφία με δεδομένο αυτό το νέο στοιχείο δείχνει πού θα μπορούσε να είχε πετάξει το αεροσκάφος μέχρι να τελειώσουν τα καύσιμά του. 

Οι αμερικανικές αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του αεροσκάφους εκτιμούν ότι παρέμεινε στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες μέχρι τη στιγμή που έδωσε το τελευταίο του στίγμα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal, το οποίο επικαλείται δύο άτομα που γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις έρευνες.

Κλείσιμο
Η είδηση αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που οι αρχές παραμένουν αβέβαιες ως προς το που να αναζητήσουν το αεροπλάνο το οποίο αγνοείται από το Σάββατο λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πληροφορία αυτή αυξάνει την πιθανότητα το αεροπλάνο με 239 επιβαίνοντες να ταξίδεψε για εκατοντάδες επιπλέον μίλια υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες.

Το τελευταίο στίγμα του στα ραντάρ δόθηκε το Σάββατο λίγο μετά τη 1:30 πμ (τοπική ώρα), δηλαδή λιγότερο από μία ώρα μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ, κι ενώ πετούσε βορειοανατολικά κατά μήκος του Κόλπου της Ταϊλάνδης και κατευθυνόταν προς το Πεκίνο.

Εμπειρογνώμονες και αξιωματούχοι των υπηρεσιών εθνικής ασφαλείας εκτιμούν ότι το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα για περισσότερες από πέντε ώρες με βάση τα δεδομένα που εξέτασαν και τα οποία αποστέλλονται αυτόματα στις υπηρεσίες εδάφους του αεροδρομίου από τους κινητήρες του Boeing 777 στο πλαίσιο μίας διαδικασίας ρουτίνας για τη μηχανική συντήρησή τους, προσθέτει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης