Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιτίθενται σε δημοσιογράφους στην Κριμαία

Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιτίθενται σε δημοσιογράφους στην Κριμαία

Οι άγνωστοι δράστες όταν αντιλαμβάνονται ότι τους μαγνητοσκοπούν τούς επιτίθενται - Στο υλικό βλέπουμε έναν κουκουλοφόρο να βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο δημοσιογράφου

Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιτίθενται σε δημοσιογράφους στην Κριμαία
Επίθεση από άνδρες με κουκούλες καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν δημοσιογράφοι στην Συμφερούπολη της Κριμαίας. Αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και λίγο αργότερα το ανεξάρτητο ουκρανικό κανάλι «Γκρομάτσκιε» το ανήρτησε στο YouTube.

Στον εν λόγω βίντεο βλέπουμε αγνώστους που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες να μεταφέρουν κάτι σε ένα λευκό φορτηγάκι. Ακριβώς απέναντι βρίσκονται πέντε δημοσιογράφοι που καταγράφουν τη σκηνή. Όταν οι κουκουλοφόροι αντιλαμβάνονται ότι τους μαγνητοσκοπούν κατευθύνονται προς το μέρος τους και τους επιτίθενται.

Κλείσιμο

 
Μάλιστα, την επίθεση κατέγραψε και μια κοπέλα με το κινητό της τηλέφωνο, την οποία οι άγνωστοι άνδρες την κυνήγησαν για να της πάρουν τη συσκευή της. Στο βίντεο διακρίνεται ένας δημοσιογράφος να είναι πεσμένος στην άσφαλτο και από πάνω του ένας κουκουλοφόρος να του βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο.

Όπως κατήγγειλαν οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι το περιστατικό έγινε έξω από τα γραφεία του Associated Press στην Συμφερόπολη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης