Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως οι απειλές για κυρώσεις κατά της Μόσχας είναι αντιπαραγωγικές και δεν θα αλλάξουν τη θέση της αναφορικά με την κρίση στην Ουκρανία.
«Η θέση μας είναι τίμια… και δεν θα αλλάξει», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου στην Τυνησία, όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη. «Είμαστε πάντα αντίθετοι στην πολιτική των μονομερών κυρώσεων. Ελπίζω οι εταίροι μας να καταλάβουν ότι τέτοιες ενέργειες είναι αντιπαραγωγικές».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.