Κατασκοπεία, διαμάντια και πολλά δισ. για το ζεύγος Ριμπολόβλεφ

Κατασκοπεία, διαμάντια και πολλά δισ. για το ζεύγος Ριμπολόβλεφ

Το ζεύγος έχει ακόμη πολλές ανοικτές δικαστικές υποθέσεις στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαζυγίου τους, με στόχο να διευθετήσουν τις περιουσιακές τους διαφορές που αφορούν σε μετρητά, ακίνητα, έργα τέχνης, μετοχές και κοσμήματα

Κατασκοπεία, διαμάντια και πολλά δισ. για το ζεύγος Ριμπολόβλεφ
Σκιά της ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου Έλενας Ριμπολόβλεβα έχουν γίνει δεκάδες ιδιωτικοί ντετέκτιβς οι οποίοι την παρακολουθούν από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στη Κύπρο την περασμένη Δευτέρα. Η ίδια γνωρίζει πως βρίσκεται υπό παρακολούθηση και μάλλον έχει συμβιβαστεί με αυτή την άβολη κατάσταση.

Χθες το μεσημέρι επιβιβάστηκε σε μαύρο Mercedes τζιπ μαζί με τους δικηγόρους της και κατευθύνθηκε προς τη περιοχή Παρισσινού στη Λευκωσία. Όταν το αυτοκίνητο μπήκε σε κυκλικό κόμβο έκανε τρεις φορές τον κύκλο και διαπίστωσε πως ένα αυτοκίνητο Skoda είχε γίνει σκιά τους. Τότε η Έλενα Ριμπολόβλεβα, άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να φωτογραφίζει το αυτοκίνητο που την παρακολουθούσε. Στη συνέχεια η Έλενα Ριμπολόβλεβα κατευθύνθηκε προς τη ρωσική πρεσβεία όπου συναντήθηκε με τον πρέσβη και παρέμεινε στην οικία του που βρίσκεται εντός της πρεσβείας.

Κλείσιμο


H κυρία Ριμπολόβλεβα αναμένεται να αναχωρήσει από τη Κύπρο σήμερα ή αύριο καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν τίθεται θέμα κλοπής του δακτυλιδιού με το ροζ διαμάντι που έχει στη κατοχή της από το 2008. Το δακτυλίδι αγοράστηκε από τον οίκο Graff στο Λονδίνο και στοιχίζει 25.824.000 ευρώ.

Το ζεύγος Ριμπολόβλεβ έχει ακόμη πολλές ανοικτές δικαστικές υποθέσεις στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαζυγίου τους που ξεκίνησε το 2008 με στόχο να διευθετήσουν τις περιουσιακές τους διαφορές που αφορούν σε μετρητά, ακίνητα, έργα τέχνης, μετοχές, κοσμήματα κλπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης