Βίντεο-σοκ από τη Συρία με την εν ψυχρώ εκτέλεση 14 ανδρών

Βίντεο-σοκ από τη Συρία με την εν ψυχρώ εκτέλεση 14 ανδρών

Αποκαλύπτει τη βαρβαρότητα του εμφυλίου πολέμου που εκτυλίσσεται εδώ και μήνες στη χώρα - Δράστες φέρονται να είναι τα μέλη παραστρατιωτικής ομάδας

Βίντεο-σοκ από τη Συρία με την εν ψυχρώ εκτέλεση 14 ανδρών
Άλλο ένα βίντεο φρίκης που αποκαλύπτει τις βαρβαρότητες που σημειώνονται στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας έφερε στη δημοσιότητα το CNN.

Σε αυτό εμφανίζεται η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας υπό το φως ενός φακού συνολικά δεκατεσσάρων ατόμων. Το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει ότι δράστες της φρικαλεότητας αυτής είναι μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία» που δραστηριοποιούνται κυρίως στις περιοχές όπου επικρατούν οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Το CΝΝ υπενθυμίζει, επίσης, ότι πρόσφατα η ομάδα αυτή πρωταγωνίστησε σε συγκρούσεις σε περιοχές που ελέγχονται από την αντιπολίτευση και από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους συνολικά 2.000 άτομα, προσθέτοντας ότι ακόμα και ο η ηγέτης της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, έχει απαιτήσει από τα μέλη της ομάδας να φύγουν από τη Συρία.

Κλείσιμο
Στο φρικιαστικό βίντεο διάρκειας μόλις 35 δευτερολέπτων εμφανίζονται συνολικά 14 άνδρες να είναι γονατισμένοι μπροστά σε έναν φρεσκοανοιγμένο λάκκο με έναν ένοπλο, υπό το φως ενός φακού, να τους πυροβολεί στο κεφάλι με τα άψυχα κορμιά τους να καταλήγουν στο έδαφος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης