Αγκαλιές και φιλιά σε παιδάκια από τον Κιμ Γιονγκ Oυν; Κι όμως! Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ, σίγουρα όμως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ήταν καλά σκηνοθετημένο από τους συμβούλους του προκειμένου να προσδώσουν στον Βορειοκορεάτη ηγέτη μια πιο ανθρώπινη εικόνα.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», o Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος φέρεται να εξόντωσε διακριτικά τον θείο του, ολόκληρη την οικογένειά του αδικοχαμένου Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, αλλά και όλους όσοι δεν υπάκουσαν στο δικτατορικό καθεστώς του, επισκέφθηκε ένα ορφανοτροφείο, όπως μεταδίδουν τα κρατικά ΜΜΕ της χώρας του.
Κλείσιμο
Με τις κάμερες να απαθανατίζουν την κάθε του κίνηση, ο νεαρότερος αρχηγός κράτους στον κόσμο δεν πήγε βέβαια να επισκεφθεί τα παιδιά με... άδεια χέρια. Τα δώρα που τους έκανε ήταν... πολεμοχαρή , δηλαδή κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του: πιστόλια και μαχαίρια ευτυχώς όμως από πλαστικό υλικό. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μοίραζε διαρκώς χαμόγελα και ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με τα αγοράκια. Τα αγκάλιαζε και τα φιλούσε κοιτώντας όμως το φακό.
Με την επίσκεψή του στο ορφανοτροφείο, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας απέδειξε ότι έχει ένα ακόμα...χάρισμα: Απίστευτες υποκριτικές ικανότητες...
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».