Γαλλογερμανική σύνοδος με έμφαση στην Ενέργεια - Ο Κάμερον θα πιέσει για μια «πιο ευέλικτη ΕΕ»
Με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον έχει συνάντηση την Παρασκευή ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε μια σύνοδο σε στρατιωτική βάση στο Οξφορντσάιρ.
Οι δυο πολιτικοί θα συζητήσουν για μια σειρά θεμάτων, στα οποία αναμένεται να συμπεριληφθεί η άμυνα, η ενέργεια και η επιστήμη. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το BBC ο Κάμερον θα πιέσει για μια «πιο ευέλικτη ΕΕ».
Θεωρείται ωστόσο εξαιρετικά απίθανο, ο Ολάντ να συναινέσει σε αλλαγές στις συνθήκες μέχρι το 2017. Μετά τις συνομιλίες οι δυο ηγέτες θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας σε τοπική παμπ.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς