Ουκρανία: Αποχωρούν οι διαδηλωτές από το υπουργείο Δικαιοσύνης
Επιτευχθηκε συμφωνία για ανακωχή, ώστε να συνεχιστούν οι συνομιλίες κυβέρνησης - αντιπολίτευσης
Σε μια ένδειξη καλής θέλησης και υπό την απειλή του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς πως θα κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το υπουργείο δικαιοσύνης, όπου παρέμεναν από το πρωί.
Η αποχώρηση των διαδηλωτών έγινε ώστε να βοηθηθούν οι συνομιλίες της ουκρανικής κυβέρνησης με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης και να δοθεί διέξοδος στην κρίση που ταλανίζει την Ουκρανία τους τελευταίους μήνες. Ήδη, το κόμμα του Βιτάλι Κλίτσκο διεμήνυσε πως είναι έτοιμο για να συνεχίσει την διαπραγμάτευση.
Παρόλο που η πολιορκία και η κατάληψη του κτηρίου «λύθηκε», οι διαδηλωτές παραμένουν στην περιοχή, ενώ η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.