Η Βαλερί μόνη στην Ερμιόνη, ο Ολάντ με τη Ζουλί στην Πάτμο

Η Βαλερί μόνη στην Ερμιόνη, ο Ολάντ με τη Ζουλί στην Πάτμο

Μέχρι την Ελλάδα έφτασε η χάρη του serial lover Φρανσουά - Ο Γάλλος πρόεδρος, περύσι το καλοκαίρι ήταν στην Πάτμο με την Γκαγιέ την ώρα που η Τριερβελέρ ήταν στην Ερμιόνη

Η Βαλερί μόνη στην Ερμιόνη, ο Ολάντ με τη Ζουλί στην Πάτμο

Μπορεί η (πρώην;) επίσημη αγαπημένη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, να απολάμβανε μόνη τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ερμιόνη πριν μερικούς μήνες, όμως ο σύντροφός της δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Κατόρθωσε να κλέψει λίγο χρόνο από τα πλάνα του για το πώς θα σταματήσει την κατακόρυφη πτώση στη δημοτικότητά του, ώστε να πετάξει στην αγκαλιά της σαγηνευτικής ηθοποιού, Ζουλί Γκαγιέ, που τον περίμενε στην Πάτμο.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γάλλος πρόεδρος το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η «πρώτη κυρία» έκανε ηλιοθεραπεία και γευόταν τα ελληνικά εδέσματα, κατέστρωσε ολόκληρη μυστική αποστολή για να βρεθεί στο νησί της Αποκάλυψης, όπου η Γκαγιέ συνηθίζει να πηγαίνει, καθώς ο πρώην σύζυγός της έχει εξοχική κατοικία.

Την ύπαρξη του σπιτιού επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος του νησιού, Γρηγόρης Στάϊκος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το σπίτι του πρώην συζύγου της ηθοποιού βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, κοντά στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής.



 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης