Λευκός Οίκος: Δεν έχει αλλάξει κάτι με την επίσκεψη Ολάντ στην Ουάσινγκτον

Λευκός Οίκος: Δεν έχει αλλάξει κάτι με την επίσκεψη Ολάντ στην Ουάσινγκτον

Στην επίσημη πρόσκληση που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος στις 22 Νοεμβρίου, αναφερόταν και το όνομα της Βαλερί Τριερβελέρ

Λευκός Οίκος: Δεν έχει αλλάξει κάτι με την επίσκεψη Ολάντ στην Ουάσινγκτον
Δεν υπάρχουν αλλαγές στην προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στην προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, τον επόμενο μήνα, στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λευκός Οίκος στη σκιά των αποκαλύψεων για τα προβλήματα στη σχέση του Ολάντ με τη 48χρονη επίσημη σύντροφό του, την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ.

Κλείσιμο
«Ο πρόεδρος Ομπάμα αδημονεί για την επίσκεψη του προέδρου Ολάντ τον Φεβρουάριο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, εάν υπάρξουν αλλαγές στη γαλλική αντιπροσωπεία που πρόκειται να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 11 Φεβρουαρίου, αυτές θα ανακοινωθούν από τη γαλλική κυβέρνηση. «Για το θέμα της γαλλικής αντιπροσωπείας, σας παραπέμπω στη γαλλική κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Στην επίσημη πρόσκληση προς τον Ολάντ, που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος στις 22 Νοεμβρίου, αναφερόταν και το όνομα της Τριερβελέρ, ωστόσο η παρουσία της στην Ουάσινγκτον είναι εξαιρετικά αμφίβολη μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την αποκάλυψη ότι ο Γάλλος πρόεδρος διατηρεί σχέση με την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης