Τσαρλς Μάνσον: Δηλώνει αμφισεξουαλικός και αρραβωνιάζεται θαυμάστριά του

Τσαρλς Μάνσον: Δηλώνει αμφισεξουαλικός και αρραβωνιάζεται θαυμάστριά του

Ο 79χρονος πια Μάνσον, έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Καλιφόρνια,  αποκαλύπτει ότι είχε την πρώτη σεξουαλική επαφή με άνδρα στα 17 του απειλώντας τον άλλον με ξυράφι για να συναινέσει

Τσαρλς Μάνσον: Δηλώνει αμφισεξουαλικός και αρραβωνιάζεται θαυμάστριά του
Ο Τσαρλς Μάνσον, ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν δολοφόνους όλων των εποχών, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του.

Ο 79χρονος πια Μάνσον, που βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Καλιφόρνια, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone δήλωσε λίγο-πολύ ότι είναι αμφισεξουαλικός!

Κλείσιμο
«Το σεξ για μένα είναι σα να πηγαίνεις στην τουαλέτα. Δεν έχει σημασία ή όχι αν είναι κορίτσι ή όχι. Δεν παίζω αυτό το σκατοπαίχνιδο κορίτσι – αγόρι» τονίζει ο Μάνσον.

Ο ψυχοπαθής Μάνσον δεν «μασάει» τα λόγια του και αφηγείται ένα περιστατικό όταν ήταν 17 ετών, στο οποίο λεει ότι ζήτησε από έναν άνδρα να κάνουν σεξ, και όταν αυτός αρνήθηκε, πήρε ένα ξυράφι από το πάτωμα του ντους και είπε:« Αν μας πιάσουν, θα τους πω ότι σε ανάγκασα να το κάνεις. "Έτσι, με άφησε να το κάνω. Αλλά δεν ξέρω. Ίσως νόμιζε ότι επρόκειτο να τον μαχαιρώσω», αποκαλύπτει.

Παράλληλα βέβαια ο 79χρονος πρόσφατα αρραβωνιάστηκε μια 25χρονη θαυμάστριά του! Η επονομαζόμενη «Σταρ» αναφέρει ότι πρόκειται να παντρευτούν: «Θα σας το πω ευθέως. Ο Τσάρλι και εγώ θα παντρευτούμε. Δεν ξέρω πότε. Αλλά το έχω πάρει πολύ σοβαρά. Ο Τσάρλι είναι ο άνδρας μου. Ο Τσάρλι μου είπε να σας το πω». Όμως ο Μάνσον τη διαψεύδει: «Πρόκειται για ένα μάτσο κουταμάρες. Βλακείες φίλε. Το κάνουμε για δημόσια κατανάλωση».

Ο Μάνσον είχε καταδικαστεί σε ισόβια για το φόνο της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι, που τότε ήταν έγκυος, και τεσσάρων φίλων της το 1969.

«Ναι, ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός» δηλώνει ο Μάνσον «Αλλά δεν ξέρουν. Γεννήθηκα για να κάνω αυτά που κάνω», αναφέρει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης