Αργεντινή: Επιστρέφει στα καθήκοντά της η πρόεδρος της χώρας, ντε Κίρχνερ

Αργεντινή: Επιστρέφει στα καθήκοντά της η πρόεδρος της χώρας, ντε Κίρχνερ

Η Φερνάντες ντε Κίρχνερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, όταν οι γιατροί διέγνωσαν ενδοκρανιακό αιμάτωμα

Αργεντινή: Επιστρέφει στα καθήκοντά της η πρόεδρος της χώρας, ντε Κίρχνερ
Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, θα επιστρέψει στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα μετά από σχεδόν έξι εβδομάδες απουσίας λόγω προβλημάτων υγείας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αλφρέντο Σκοτσιμάρο.

Ο εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου διάβασε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται ότι η πρόεδρος δεν παρουσίασε «καμία σημαντική» καρδιακή αρρυθμία και βρίσκεται σε καλή καρδιαγγειακή κατάσταση. Όπως είπε η Φερνάντες ντε Κίρχνερ θα επιστρέψει στα προεδρικά της καθήκοντα στις 18 Νοεμβρίου.

Τα καρδιακά προβλήματα εμφανίστηκαν τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης για την αφαίρεση ενδοκρανιακού αιματώματος. Η Φερνάντες ντε Κίρχνερ που είναι πρόεδρος της Αργεντινής από το 2007, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αιμάτωμα, το οποίο αναπτύχθηκε μετά από ένα τραυματισμό που είχε στο κεφάλι τον Αύγουστο. Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέμβαση καθώς η πρόεδρος της χώρας υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους και ένα μούδιασμα στο αριστερό της χέρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης