Αποδοκιμάζουν την τακτική των Ρεπουμπλικανών που οδήγησε τις ΗΠΑ σε στάση πληρωμών οι Αμερικανοί

Αποδοκιμάζουν την τακτική των Ρεπουμπλικανών που οδήγησε τις ΗΠΑ σε στάση πληρωμών οι Αμερικανοί

Το 72% κρίνει λάθος τη σύνδεση των διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό με τη νομοθεσία του Ομπάμα για την Υγεία

Προβλήματα στη Σάμο από την παρατεταμένη βροχόπτωση
Αποδοκιμάζουν την τακτική των Ρεπουμπλικανών που οδήγησε τις ΗΠΑ σε στάση πληρωμών οι Αμερικανοί
Κατά της τακτικής των Ρεπουμπλικάνων που συνδέουν τις διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ με το «Obamacare», τη νομοθετική ρύθμιση του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα για την υγεία (Affordable Care Act), είναι το 72% των Αμερικανών.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Quinnipiac University Foundation, την οποία μεταδίδει το Bloomberg, με 72% έναντι μόλις 22% οι Αμερικανοί τάσσονται κατά μιας απόφασης από το Κογκρέσο «για την αναστολή σημαντικών λειτουργιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης» σαν ένα μέσο ώστε να μην τεθεί σε εφαρμογή η νομοθετική ρύθμιση του Ομπάμα για την υγεία.

Κλείσιμο
Με 64% έναντι μόλις 27% οι Αμερικανοί δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν το Κογκρέσο να μπλοκάρει την αύξηση του ανώτατου ορίου του ομοσπονδιακού χρέους για να πετύχει μια ματαίωση της εφαρμογής του νόμου. Η πλειοψηφία των Αμερικανών, 58%, είναι αντίθετη με μια απόφαση για διακοπή της χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης, ενώ ένα 34% είναι υπέρ. 

Ωστόσο οι Αμερικανοί εμφανίζονται διχασμένοι όσον αφορά την προεδρία Ομπάμα αλλά και το μεταρρυθμιστικό του έργο στην υγεία. 

Με 49% έναντι 45%, περισσότεροι ψηφοφόροι αποδοκιμάζουν απ’ ότι εγκρίνουν τους χειρισμούς του Ομπάμα στην προεδρία.  Την ίδια στιγμή τάσσονται κατά του νόμου για την υγεία με 47% έναντι 45%.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης