Μπιλ Κλίντον: «Η Τσέλσι θα ήταν μία πολύ καλή πρόεδρος»

Μπιλ Κλίντον: «Η Τσέλσι θα ήταν μία πολύ καλή πρόεδρος»

Σε ερώτηση «ποια από τις δύο θα ήταν καλύτερη για πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός σας ή το μοναχοπαίδι σας», ο Κλίντον απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι «γάτος» στη διπλωματία

Ο αδερφός της Μενεγάκη προστατεύει την αδερφή του
Μπιλ Κλίντον: «Η Τσέλσι θα ήταν μία πολύ καλή πρόεδρος»
Μέλι στάζει το στόμα πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, για την μονάκριβή κόρη του, Τσέλσι.

Ο πλανητάρχης δεν δίστασε να παραδεχτεί σε δημοσιογράφο του CNN, Πιρς Μόργκαν, ότι η μεγάλη του αδυναμία Τσέλσι, θα ήταν πολύ καλή στο Λευκό Οίκο. 

Σε ερώτηση «ποια από τις δύο θα ήταν καλύτερη για πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός σας ή το μοναχοπαίδι σας», ο Κλίντον απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι «γάτος»... στην διπλωματία.

Για να ευχαριστήσει και τις δύο γυναίκες της ζωής του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αύριο, θα ήταν καλύτερη για πρόεδρος η σύζυγός μου γιατί έχει περισσότερη εμπειρία. Ωστόσο, αργότερα, θα ήταν καλύτερη η Τσέλσι. Ξέρει πολύ περισσότερα απ΄όσα γνωρίζουμε εμείς».
 
Γεμάτος περηφάνια, ο... χαζομπαμπάς Κλίντον εκθείασε για μία ακόμη φορά τα προσόντα της 33χρονης κόρης του, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στο ίδρυμα της οικογένειας.
Κλείσιμο

«Τώρα που μεγάλωσε, ξέρει τα πάντα. Ντρέπομαι όταν σε κάθε συζήτησή μας νιώθω ότι μαθαίνω απ΄αυτήν, σαν να πηγαίνω στο σχολείο», είπε ο Κλίντον.

Επιπλέον, ο Αμερικανός δημοσιογράφος του CNN δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη ανανεωμένη εμφάνιση της Χίλαρι.

«Η σύζυγός σας δείχνει φανταστική και ιδιαίτερα ανανεωμένη. Φαίνεται ότι είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την προεδρία», τόνισε ο Πιρς Μόργκαν .

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης