Ιράν: H στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα προκαλέσει αντιδράσεις και εκτός Δαμασκού
«Το ότι οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι μια στρατιωτική επέμβαση θα περιοριστεί εντός των συνόρων της Συρίας αποτελεί μια αυταπάτη, θα προκαλέσει αντιδράσεις πέραν αυτής της χώρας», δήλωσε ο ανώτατος αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης του ιρανικού στρατού
Ενδεχόμενη επέμβαση των αμερικανικών δυνάμεων στη Συρία, θα προκαλέσει αντιδράσεις και εκτός της χώρα, προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, των επίλεκτων δυνάμεων του ιρανικού στρατού.
«Το ότι οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι μια στρατιωτική επέμβαση θα περιοριστεί εντός των συνόρων της Συρίας αποτελεί μια αυταπάτη, θα προκαλέσει αντιδράσεις πέραν αυτής της χώρας», δήλωσε ο Μοχαμάντ Αλί Τζαφαρί, ανώτατος αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ISNA.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.