Αίγυπτος: Οι παρατηρήσεις του Ομπάμα ενθαρρύνουν τη βία στη χώρα
O Ομπάμα καταδίκασε τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων- Οι δηλώσεις δεν βασίζονται σε «γεγονότα» αλλά ενθαρρύνουν τις ομάδες που σπέρνουν τη βία, λέει η Αίγυπτος
Η κυβέρνηση της Αιγύπτου δήλωσε ότι οι παρατηρήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος καταδίκασε τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων στη χώρα, δεν βασίζονται σε «γεγονότα» αλλά ενθαρρύνουν τις ομάδες που σπέρνουν τη βία, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Αίγυπτος βρίσκεται αντιμέτωπη με «τρομοκρατικές πράξεις» -τις πρόσφατες επιθέσεις σε εκκλησίες και κυβερνητικά κτίρια- για τις οποίες η Αίγυπτος κατηγορεί τους υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.
Την Τετάρτη, οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν εκατοντάδες υποστηρικτές του Μόρσι κατά τη διάρκεια καταστολής των διαδηλώσεων.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.