Η κυβέρνηση του Ομπάμα καταδικάζει τη νέα τραγωδία που διαδραματίζεται από χθες το βράδυ στην Αίγυπτο και την αιματοχυσία με τους δεκάδες νεκρούς διαδηλωτές.
Σε δηλώσεις του πριν από λίγο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ καταδικάζουν απερίφραστα τη χρήση βίας σε βάρος των διαδηλωτών στην Αίγυπτο, σημειώνοντας παράλληλα ότι με τέτοιου είδους πράξεις βίας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια για την επίτευξη σταθερότητας και δημοκρατίας στην περιοχή.
Η αντίδραση από την Ουάσινγκτον έρχεται αμέσως μετά τη δήλωση της προεδρίας της Αιγύπτου ότι η χώρα τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία θα διαρκέσει έναν μήνα και ισχύει από τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.