Παραιτήθηκε από το θρόνο του ο βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β'
Υπέρ του γιου του πρίγκιπα Φίλιππου - Ο Αλβέρτος διαδέχθηκε το 1993 στο θρόνο τον αδελφό του Μποντουέν, έναν από τους πλέον αγαπητούς βασιλιάδες του Βελγίου.
Παραιτήθηκε ο βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β' υπέρ
του γιου του πρίγκιπα Φίλιππου. Μετά την παραίτηση της βασίλισσας της Ολλανδίας , η οποία παραιτήθηκε υπέρ του γιου της τον περασμένο Απρίλη, σειρά είχε ο 79χρονος Αλβέρτος.
Ο Αλβέρτος διαδέχθηκε το 1993 στο θρόνο τον αδελφό του Μποντουέν, έναν από τους πλέον αγαπητούς βασιλιάδες του Βελγίου.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.