Βραζιλία: Δύο τραυματίες σε συγκρούσεις με την Αστυνομία
Διαδήλωναν κατά των υπέρογκων κατά τους ίδιους δαπανών της κυβέρνησης εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου συγκρούστηκαν με την αστυνομία.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν την Τετάρτη κοντά σε στάδιο στην πόλη Φορταλέτσα της Βραζιλίας, όταν διαδηλωτές οι οποίοι διαδήλωναν κατά των υπέρογκων κατά τους ίδιους δαπανών της κυβέρνησης εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου συγκρούστηκαν με την αστυνομία.
Μερικοί εκ των περίπου 10.000 διαδηλωτών άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά της αστυνομίας σε μικρή απόσταση από το γήπεδο όπου το βράδυ αναμενόταν να διεξαχθεί ο αγώνας Βραζιλία – Μεξικό για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με τη χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου. Ένα άτομο τραυματίστηκε στο μάτι του, ενώ ένα δεύτερο απομακρύνθηκε από το χώρο των επεισοδίων με φορείο.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.