Αυτός είναι ο απαγωγέας που έκανε τα τρία κορίτσια σκλάβες του σεξ

Αυτός είναι ο απαγωγέας που έκανε τα τρία κορίτσια σκλάβες του σεξ

Τα τρία αδέρφια πέρασαν τις πρώτες τους νύχτες στην φυλακή ακούγοντας τους συγκρατούμενούς τους να τους απειλούν για τη ζωή τους...

Αυτός είναι ο απαγωγέας που έκανε τα τρία κορίτσια σκλάβες του σεξ
Στα οκτώ εκατομμύρια δολάρια -δύο για κάθε υπόθεση απαγωγής- ορίστηκε η εγγύηση για τον Αριέλ Κάστρο, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο.

Σε βάρος του πρώην οδηγού σχολικού λεωφορείου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την απαγωγή, παράνομη κράτηση και σεξουαλική κακοποίηση των τριών γυναικών.

Σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Αριέλ είχε σκυμμένο το κεφάλι, φορούσε χειροπέδες, ενώ δεν έκανε καμία δήλωση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές, συνεργάζεται με την αστυνομία και έχει δεχθεί να κάνει τεστ πατρότητας για να εξακριβωθεί εάν είναι ο πατέρας της Τζοσλίν.

Στους δύο αδελφούς του Κάστρο, Πέδρο 54 και Ονίλ 50 ετών, δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες καθώς οι αρχές δεν έχουν ακόμη στοιχεία για την εμπλοκή τους στην απαγωγή των τριών κοριτσιών.

«Τίποτε δεν μας επιτρέπει να πούμε πως οι δύο αδελφοί είχαν εμπλακεί στην υπόθεση ή γνώριζαν», τόνισε ο υποδιοικητής της αστυνομίας του Κλίβελαντ και πρόσθεσε ότι ο Άριελ κρατούσε τους πάντες σε απόσταση.
Κλείσιμο



Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα επίσης ο Άριελ Κάστρο είχε αφήσει μέσα στο σπίτι ένα σημείωμα αυτοκτονίας αποκαλύπτοντας τα πάντα για τις απαγωγές των γυναικών και δικαιολογώντας τον εαυτό του υποστηρίζοντας ότι είχε εμμονή με το σεξ και δύσκολα παιδικά χρόνια. Κατηγορεί μάλιστα και τα θύματά του λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μπουν στο αυτοκίνητό του.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό τα τρία αδέρφια πέρασαν τις πρώτες τους νύχτες στην φυλακή ακούγοντας τους συγκρατούμενούς τους να τους απειλούν για τη ζωή τους.

«Μην ταΐζετε τους βιαστές» φώναζαν μάλιστα κάποιοι.

Βέβαια, οι ίδιοι φάνηκε να μην ενοχλήθηκαν από τα παραπάνω σχόλια αφού, όπως αποκάλυψε ένας φρουρός των φυλακών του Κλίβελαντ, έδειχναν χαλαροί και κοιμόντουσαν ήρεμοι με τα κεφάλια κάτω από τα μαξιλάρια τους, «σαν να μην είχε συμβεί τίποτε».



Ο  Αριέλ Κάστρο κρατούσε για δέκα χρόνια τρεις γυναίκες δεμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, τις οποίες και κακοποιούσε σεξουαλικά και είχε μάλιστα αποκτήσει και μια κόρη με μια εξ αυτών. Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι τρεις κοπέλες δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δραπετεύσουν, ενώ είχαν βρεθεί εκτός σπιτιού μόνο δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα υπό την εποπτεία του Κάστρο.

O Κάστρο τις κράταγε στο υπόγειο και μάλιστα τις έδενε στον τοίχο σαν τρόπαια. Μετά τις ανέβασε στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, σε διαφορετικά δωμάτια την κάθε μία και έκανε τρύπες στις πόρτες για να τους στέλνει φαγητό.

Μαζί τους έπαιζε και ένα ακόμα αρρωστημένο παιχνίδι. Τους άφηνε την πόρτα ανοιχτή και προσποιούνταν ότι έφευγε για να δει αν θα προσπαθούσαν να το σκάσουν. Οταν εκείνες προσπαθούσαν να φύγουν, τις χτύπαγε. Αυτό το παιχνίδι ήταν και ο λόγος που η Μπέρι δίστασε πολύ να φωνάξει βοήθεια όταν εκείνος ξέχασε στην πραγματικότητα ανοιχτή την πόρτα τους την ημέρα της απελευθέρωσής τους.

Συγκλονιστική ήταν και η στιγμή της απελευθέρωσης με την πανικόβλητη DeJesus να πηδάει στην αγκαλιά ενός αστυνομικού και να μην τον αφήνει...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης