Ιδρύθηκε κόμμα «WikiLeaks» στην Αυστραλία με επικεφαλής τον Τζούλιαν Ασάνζ
Ο Τζούλιαν Ασάνζ κατεβαίνει στις εκλογές τον Σεπτέμβρη με δικό του κόμμα στην Αυστραλία...
Ο Τζούλιαν Ασάνζ κατεβαίνει στις εκλογές τον Σεπτέμβρη με δικό του κόμμα στην Αυστραλία. Φυσικά αυτό ονομάζεται WikiLeaksParty και θα διεκδικήσει έδρες στην κοινοπολιτειακή Γερουσία.
Θα επιλεγούν «εκλεκτοί» υποψήφιοι για να διεκδικήσουν έδρες στη Βικτωρία, τη Νέα Νότια Ουαλία και τη Δυτική Αυστραλία, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος.
Κλείσιμο
Ένας από τους υποψηφίους -κατά πάσα πιθανότητα επικεφαλής- του νεοσύστατου κόμματος θα είναι κι ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο.
Ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, Γκρεγκ Μπαρνς, επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του Ασάνζ και αντέκρουσε τα σχόλια, ότι στόχος του κόμματος είναι να επιτύχει την επιστροφή του φυγόδικου Αυστραλού πολίτη στην Αυστραλία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.