Μετά τη χιονόπτωση προβλήματα πάγου στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

Μετά τη χιονόπτωση προβλήματα πάγου στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

Περισσότεροι από 40 εκ. άνθρωποι έχουν πληγεί από την κακοκαιρία στην ανατολική ακτή και τον Καναδά

Μετά τη χιονόπτωση προβλήματα πάγου στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ
Η πρωτοφανής κακοκαιρία που έπληξε την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά και στοίχησε τη ζωή σε δέκα ανθρώπους φαίνεται να κοπάζει και οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν προσπαθούν να  επανέλθουν στην καθημερινότητά τους. 

Κάτοικοι και άνθρωποι των υπηρεσιών ασφαλείας προσπαθούν τόσο με ειδικά εκχιονιστικά μηχανήματα όσο και με απλά φτυάρια να καθαρίσουν από το χιόνι τις περιοχές ώστε να διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους. Οι περισσότερες λεωφόροι της Νέας Υόρκης και της Βοστόνης μοιάζουν με πίστες του σκι ενώ πολλές οικίες έχουν καλυφθεί από μεγάλα στρώματα χιονιού. 
Κλείσιμο

Υπολογίζεται πως η κακοκαιρία έχει επηρεάσει περισσότερους από 40 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ περισσότερα από 650.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για δύο ημέρες.  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έθεσε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Κονέκτικατ σε μια προσπάθεια να συνδράμει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στις ανάγκες της πολιτειακής κυβέρνησης. 

Τις τελευταίες ώρες που η κακοκαιρία φαίνεται να περνά, οι τοπικές αρχές έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί να προσέχουν τις μετακινήσεις τους καθώς το χιόνι θα μετατραπεί σε πάγο που θα καθιστά επικίνδυνη κάθε προσπάθεια των κατοίκων να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης