Αφγανιστάν: Μέλη παραστρατιωτικής ομάδας σκότωσαν οκτώ χωρικούς

Αφγανιστάν: Μέλη παραστρατιωτικής ομάδας σκότωσαν οκτώ χωρικούς

Μέλη μιας φιλοκυβερνητικής παραστρατιωτικής ομάδας στο βόρειο Αφγανιστάν σκότωσαν σήμερα τουλάχιστον οκτώ κατοίκους ενός χωριού

Στους γιατρούς και πάλι οι άδειες για ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα
Αφγανιστάν: Μέλη παραστρατιωτικής ομάδας σκότωσαν οκτώ χωρικούς
Μέλη μιας φιλοκυβερνητικής παραστρατιωτικής ομάδας στο βόρειο Αφγανιστάν σκότωσαν σήμερα τουλάχιστον οκτώ κατοίκους ενός χωριού, τους οποίους κατηγορούσαν ότι σκότωσαν ένα μέλος της ομάδας τους, όπως έγινε γνωστό από τοπικούς αξιωματούχους.

Οι άνδρες αυτοί, υπό τον αρχηγό τους Καντίρ, πήγαν στο χωριό Κάνουμ, στα περίχωρα της πόλης Κουντούζ -που βρίσκεται στην ομώνυμη επαρχία στο βόρειο Αφγανιστάν- και σκότωσαν οκτώ χωρικούς ενώ τραυμάτισαν άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, δήλωσε ο Μοχάμαντ Ανουαρ Τζεγκντάλεκ, εκπρόσωπος της επαρχίας Κουντούζ.

Ο Καντίρ και οι άνδρες του «επιτέθηκαν στο χωριό και πυροβολούσαν στην τύχη», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας, Σάγεντ Σάρουαρ Χουσάινι, σύμφωνα με τον οποίο, οι τραυματίες ανέρχονται σε εννέα. Πηγή του αφγανικού υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαίωσε τον απολογισμό αυτόν.
Κλείσιμο

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τάζα Γκουλ, γιατρό της κλινικής που υπάρχει στο Κάνουμ, δέκα σοροί και επτά τραυματίες διακομίσθηκαν στην κλινική αυτή μετά την επίθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης