Φωνάζει «είμαι ο Μπάτμαν» και πηδάει από τον δεύτερο όροφο

Ο Ιταλός «Μπάτμαν», σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica βρισκόταν στο νησί ως εθελοντής στην προσπάθεια προστασίας της θαλάσσιας χελώνας με την οργάνωση WWF.

Πριν λίγη ώρα όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ένας άνδρας φωνάζοντας «είμαι ο Μπάτμαν» έπεσε από παράθυρο δευτέρου ορόφου σε κτίριο στο νησί Λαμπεντούζα κοντά στη Σικελία. Αφού πραγματοποίησε πτώση έξι μέτρων περίπου ο 32χρονος άνδρας ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με πλοιάριο στο νοσοκομείο του Αγκριτζέντο της Σικελίας, για να εξεταστεί από γιατρούς.

Ο Ιταλός «Μπάτμαν», σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica βρισκόταν στο νησί ως εθελοντής στην προσπάθεια προστασίας της θαλάσσιας χελώνας με την οργάνωση WWF. Κατά τη διάρκεια λοιπόν μια γιορτής που διοργανώθηκε από την WWF, φόρεσε μια στολή δύτη, άνοιξε τα χέρια του, άρχισε να φωνάζει ότι είναι ο άνθρωπος νυχτερίδα και ισχυριζόταν πως μπορούσε να πετάξει. Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στον δεύτερο όροφο κτιρίου και από το ανοιχτό παράθυρο είπε για μία ακόμα φορά ότι είναι ο Μπάτμαν και βούτηξε στο κενό για να βρεθεί στο έδαφος με, για καλή του τύχη, μόνο λίγες εκδορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr