Ισημερινός: Μετά τους Ολυμπιακούς η απόφαση για τον Ασάνζ
Ο Ισημερινός θα περιμένει ως το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στις 12 Αυγούστου, για να ανακοινώσει την απόφασή του όσον αφορά το αίτημα χορήγησης ασύλου
UPD:
Ο Ισημερινός θα περιμένει ως το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στις 12 Αυγούστου, για να ανακοινώσει την απόφασή του όσον αφορά το αίτημα χορήγησης ασύλου που έχει υποβάλλει στη χώρα ο ιδρυτής του ιστοτόπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού Ρικάρντο Πατίνο.
Ο Ασάνζ, ο οποίος έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο από τις 19 Ιουνίου, καταζητείται για σεξουαλικά εγκλήματα στη Σουηδία.
Κλείσιμο
Ο Πατίνο πρόσθεσε ότι ο Ισημερινός θα είναι "προσεκτικός" ώστε να μην επηρεάσει τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και ότι ελπίζει πως η απόφαση της χώρας του δεν θα επηρεάσει τους δεσμούς της με τη Βρετανία.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.