Πρεμιέρα για το talk show του Ασάνζ

Πρεμιέρα για το talk show του Ασάνζ

Πρώτος του καλεσμένος ο ηγέτης της Χεσμπολάχ Χασν Ασράλα!

Πρεμιέρα για το talk show του Ασάνζ
Το ντεμπούτο του στη «μικρή οθόνη» έκανε σήμερα ο ιδρυτής του ενοχλητικού ιστότοπου “Wikileaks”, Τζούλιαν Ασάνζ, ταράζοντας τα τηλεοπτικά νερά καθώς ο πρώτος του καλεσμένος ήταν ο αρχηγός της Χεσμπολάχ Χασν Ασράλα!
Μέχρι και την  τελευταία στιγμή, το όνομα του πρώτου καλεσμένου της εκπομπής παρέμενε μυστήριο. Το νέο talk show θα εκπέμπεται ταυτόχρονα από τη Μόσχα και την Ουάσινγκτον στα αγγλικά, στα αραβικά και στα ισπανικά. 
Κλείσιμο

Ο Τζούλιαν Ασάνζ θα παρουσιάζει μία εκπομπή διαλόγου που θα μεταδίδεται από το τηλεοπτικό δίκτυο «Russia Today» όμως η λίστα με τους καλεσμένους θα παραμείνει μυστική, σύμφωνα με ανακοίνωση του αγγλόφωνου τηλεοπτικού δικτύου το οποίο χρηματοδοτείται από την ρωσική κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό δίκτυο - φερέφωνο του Κρεμλίνου , το οποίο είναι διαθέσιμο σε 430 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως και στο Διαδίκτυο.
Τις προηγούμενες ημέρες το τηλεοπτικό δίκτυο είχε αναφέρει  ότι δεν θα δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των καλεσμένων του πριν από την προβολή της εκπομπής , προέβλεψε, πάντως, ότι θα χαρακτηριστεί αμφιλεγόμενη. 

«Δεν θέλουμε να χαλάσουμε το μυστήριο αποκαλύπτοντας το όνομα του πρώτο καλεσμένου, δήλωνε η αρχισυντάκτρια του Russia Today, Μαργαρίτα Σιμόνιαν. 
 
«Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος και η συνέντευξη θα προκαλέσει εκκλήσεις να μας κλείσουν από ορισμένες προσωπικότητες- γεράκια, που δεν σέβονται και πολύ την ελευθερία του λόγου», πρόσθεσε η Ρωσίδα δημοσιογράφος αρμένικης καταγωγής. 

Αν και συνεχίζει να τελεί υπό κατ’ οίκον σύλληψη στην Βρετανία, προκειμένου να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία για σεξουαλική επίθεση, ο Ασάνζ δεν ήθελε να μείνει στην… αφάνεια. Γι’ αυτό αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά γυρίζοντας την εκπομπή «the World Tomorrow» (Ο Κόσμος Αύριο) στη Βρετανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης