Μακρόν και Μερτς θέλουν να μιλήσουν με τον Τραμπ μέσα στο σαββατοκύριακο
Μακρόν και Μερτς να επιδιώκουν να συντονιστούν όσο είναι εφικτό - με τον Αμερικανό πρόεδρο απέναντι στη Ρωσία
UPD:
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς σχεδιάζουν να συνομιλήσουν με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, χωρίς να προσδιορίζει την πηγή.
«Ο Μακρόν και ο Μερτς σχεδιάζουν να συνομιλήσουν με τον Τραμπ αυτό το Σαββατοκύριακο», γράφει το πρακτορείο.
Σημειώνεται ότι οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας, πιθανότατα, θα έχουν ξεχωριστές συνομιλίες με τον Τραμπ. Στο τραπέζι θα τεθεί, φυσικά, το θέμα της Ουκρανίας, με τους Μακρόν και Μερτς να επιδιώκουν να συντονιστούν όσο είναι εφικτό - με τον Αμερικανό πρόεδρο απέναντι στη Ρωσία.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.