Ολικό… rebranding στην εικόνα της επιχειρεί η νέα πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, παρά την καθυστέρηση της ψηφοφορίας στη Γερουσία για την επισημοποίηση του διορισμού της.
Με ένα άκρως θηλυκό outfit και επιλέγοντας κομμάτια γνωστών oίκων mόδας, η κυρία Γκιλφόιλ προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο προφίλ της, την στιγμή που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα εντός και εκτός ΗΠΑ για το ανανεωμένο λουκ της.
Σε μια στιγμή, μάλιστα, που αχαρτογράφητο παραμένει το τοπίο ως προς το χρόνο έλευσής της στην Αθήνα, με δεδομένο ότι οι εργασίες του Κογκρέσου ολοκληρώθηκαν χθες λόγω θερινών διακοπών και χωρίς να «ανάψει» το πράσινο φως για το διορισμό 140 νέων αξιωματούχων της διοίκησης Τραμπ, ανάμεσα στους οποίους και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.