«Η αναγνώριση της Παλαιστίνης χωρίς να υπάρχει το κράτος της ίσως λειτουργήσει αρνητικά» λέει η Μελόνι
«Όταν κάτι το οποίο δεν υπάρχει αναγνωρίζεται στα χαρτιά, το πρόβλημα κινδυνεύει να φανεί οτι λύθηκε, ενώ δεν είναι έτσι», επιχειρηματολόγησε η Ιταλίδα πρωθυπουργός
Με αναφορά στην απόφαση της Γαλλίας να προβεί σε αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε στην εφημερίδα La Repubblica: «Το είπα στη βουλή, στην Παλαστινιακή Αρχή και στον (Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ) Μακρόν. Πιστεύω ότι η αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης, χωρίς αυτό να υπάρχει, μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και αρνητικά, για την επίτευξη του στόχου».
«Όταν κάτι το οποίο δεν υπάρχει αναγνωρίζεται στα χαρτιά, το πρόβλημα κινδυνεύει να φανεί ότι λύθηκε, ενώ δεν είναι έτσι. Για τον λόγο αυτό, επειδή τάσσομαι απόλυτα υπέρ ενός παλαιστινιακού κράτους, δεν είμαι υπέρ της αναγνώρισης του πριν από τη διαδικασία συγκρότησής του», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.