Ουκρανικά drone που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα αναχαίτησε η Ρωσία, λέει ο δήμαρχος της πόλης

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως συνολικά 87 ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν σε διάφορες περιοχές της επικράτειας μέσα σε διάστημα πέντε ωρών

Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε τα ξημερώματα του Σαββάτου ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία κατευθύνονταν προς τη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Στην ενημέρωση, μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Telegram, ο Σομπιάνιν δεν κάνει λόγο για θύματα ή ζημιές. Αναφέρει ότι 13 drones καταρρίφθηκαν ή καταστράφηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, συμπληρώνοντας ότι ειδικοί εξετάζουν τα θραύσματα στις περιοχές που έπεσαν.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως συνολικά 87 ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν σε διάφορες περιοχές της επικράτειας μέσα σε διάστημα πέντε ωρών. Εξ αυτών, 48 καταρρίφθηκαν στην περιφέρεια Μπριάνσκ, κοντά στα ουκρανικά σύνορα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Από την πλευρά του, ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης του Ροστόφ ανέφερε πως ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσαν πυρκαγιές και διακοπή ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές.


Ειδήσεις σήμερα:

Γειτόνισσα ειδοποίησε τον Φιλιππίδη για τη φωτιά - Κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού του που τυλίχθηκε στις φλόγες

Μήνυση Τραμπ κατά του Μέρντοκ και της Wall Street Journal - «Συκοφαντικό το δημοσίευμα για την κάρτα γενεθλίων στον Έπσταϊν»

Η σύζυγος του Άντι Μπάιρον «έσβησε» το επίθετό του μετά την απιστία με την ΗR και την αγκαλιά στη συναυλία των Coldplay
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr