Ουκρανία: Παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία ο Σμιχάλ - Οδεύει στο υπουργείο Άμυνας
Ο Σμιχάλ κατείχε το αξίωμα του πρωθυπουργού της Ουκρανίας από τον Μάρτιο του 2020 - Ο Ζελένσκι πρότεινε την Γιούλια Σβιρίντενκο για την ηγεσία της κυβέρνησης
Την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ουκρανίας, κατέθεσε σήμερα ο Ντένις Σμιχάλ.
Ο Σμιχάλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς «τους υπερασπιστές που κρατούν το μέτωπο και προστατεύουν την Ουκρανία», ενώ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την εμπιστοσύνη του, καθώς και ολόκληρη την ομάδα «για την ακούραστη εργασία τους για τη χώρα μας».
Η παραίτηση Σμιχάλ έρχεται μια μέρα μετά την πρόταση του Ζελένσκι να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Άμυνας και τη δήλωσή του ότι υπολογίζει στην υποστήριξη του κοινοβουλίου για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Ο Σμιχάλ κατείχε το αξίωμα από τον Μάρτιο του 2020, καθιστώντας τον, τον μακροβιότερο αρχηγό κυβέρνησης από την ανεξαρτησία της χώρας το 1991, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.