Άγριο θάνατο βρήκε ο 15χρονος Μοχάμεντ Νουρ Ακμπάρ στην Ινδονησία όταν τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ ψάρευε με φίλους του σε όχθη ποταμού.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 15χρονος παρά τις προειδοποιήσεις των φίλων του, μπήκε στο νερό με αποτέλεσμα ο κροκόδειλος να τον αρπάξει από το πόδι και να τον σύρει μέσα στο νερό.
Ο ανήλικος έβαλε τότε τις φωνές ζητώντας βοήθεια με τους φίλους του να τον πιάνουν από τη μπλούζα και να προσπαθούν να τον τραβήξουν από τον κροκόδειλο.
Δυστυχώς η άτυπη διελκυστίνδα αποδείχθηκε άκαρπη για τους φίλους του 15χρονου με τον κροκόδειλο να απομακρύνεται έχοντας ανάμεσα στα σαγόνια του το αγόρι.
Όπως περιέγραψε μέλος των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στην περιοχή «χρειάστηκε να πυροβολήσουμε τον κροκόδειλο για να αφήσει το αγόρι».
Κλείσιμο
Ο επικεφαλής του χωριού στο οποίο έμενε ο άτυχος 15χρονος είπε ότι η προηγούμενη τέτοια επίθεση από κροκόδειλο είχε σημειωθεί το 2015 προσθέτοντας ότι οι τοπικές αρχές είχαν απαγορεύσει το ψάρεμα στο ποτάμι.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού