Το Βιετνάμ θα πληρώνει δασμό 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στις ΗΠΑ, λέει ο Τραμπ
«Αυτοί θα ανοίξουν την αγορά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να πουλάμε το προϊόν μας στο Βιετνάμ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ δασμό», είπε
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι το Βιετνάμ θα πληρώσει δασμό 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών και δασμό 40% για τη μεταφόρτωση στο πλαίσιο μιας εμπορικής συμφωνίας.
«Οι Όροι είναι το Βιετνάμ θα πληρώσει στις ΗΠΑ Δασμό 20% για όλα τα αγαθά που αποστέλλει στο 'Εδαφός μας και Δασμό 40% για κάθε Μεταφόρτωση», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social.
«Αυτοί θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να πουλάμε το προϊόν μας στο Βιετνάμ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ δασμό», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας