Η 82χρονη Κάρεν Ντάιμοντ ήταν μία από τους 13 που τραυματίστηκαν όταν ο Μοχάμεντ Σάμπρι Σολιμάν πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των συμμετεχόντων στη διαδήλωση «Τρέξτε για τη ζωή τους» στο κέντρο της πόλης . Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκδήλωση που ζητά την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα.
Η οικογένεια της Ντάιμοντ ανακοίνωσε ότι πέθανε στις 25 Ιουνίου και ήδη κηδεύτηκε.
Μετά την ανακοίνωση του θανάτου, η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει πρόσθετες κατηγορίες λόγω του θανάτου της όσο και λόγω του εντοπισμού πρόσθετων θυμάτων ως αποτέλεσμα της έρευνας.
Η τροποποιημένη μήνυση κατονομάζει συνολικά 29 θύματα της επίθεσης, από τα οποία τα 13 υπέστησαν σωματικές βλάβες.
Η μήνυση περιλαμβάνει τώρα δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, 52 κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, αλλά και δεκάδες κατηγορίες για επίθεση, απόπειρα επίθεσης, χρήσης και απόπειρας χρήσης εμπρηστικού μηχανισμού, όπως και μία κατηγορία για κακοποίηση ζώου.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους