Ο Τούρκοςυπουργός των ΕξωτερικώνΧακάν Φιντάν δήλωσε στους ομολόγους του από τις μουσουλμανικές χώρες ότι το Ισραήλθα σύρει την περιοχή σε μία «ολική καταστροφή» με τις επιθέσεις τους κατά του Ιράν, προσθέτοντας ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις πρέπει να προλάβουν την εξέλιξη του πολέμου σε μία ευρύτερη πολεμική διαμάχη.
Μιλώντας στη διάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, ο Φιντάν κάλεσε τις μουσουλμανικές χώρες να σταθούν στο πλευρό του Ιράν κατά του Ισραήλ, δηλώνοντας ότι η περιοχή έχει ένα “πρόβλημα με το Ισραήλ”, μετά από τις επιθέσεις του κατά της Γάζας, κατά του Λιβάνου, της Συρίας, της Υεμένης και κατά του Ιράν.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη