Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν την Τρίτη (17/6), απορρίπτοντας πρόταση της Μόσχας για μεσολάβηση στην ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.
«Μίλησα μαζί του χθες» δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τη συνομιλία, όπως μεταδίδει το Interfax.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται, τουλάχιστον προς το παρόν, για την πρόταση του Πούτιν να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή στη σύγκρουση. «Μου πρότεινε να βοηθήσει στη διαμεσολάβηση. Του είπα: “Κάνε μου μια χάρη. Ασχολήσου πρώτα για τη δική σου χώρα. Ας μεσολαβήσουμε πρώτα για τη Ρωσία. Ασχολήσου με τα υπόλοιπα αργότερα”» ανέφερε ο Τραμπ χαρακτηριστικά.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.