Η μητρική της Air India, η Tata Group, θα προσφέρει περίπου 86.000 λίρες στις οικογένειες κάθε ατόμου που έχασε τη ζωή του στην αεροπορική τραγωδία στο Αχμενταμπάντ, σύμφωνα με την εταιρεία.
Σε δήλωση που αποδίδεται στον Natarajan Chandrasekaran, πρόεδρο της Air India, αναφέρεται ότι θα καλυφθούν και τα ιατρικά έξοδα των τραυματιών.
«Παραμένουμε αταλάντευτοι στη στάση μας να στηρίξουμε τις πληγείσες οικογένειες και κοινότητες σε αυτή την αδιανόητη στιγμή», προσθέτει.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).