Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη για νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων με την Ουκρανία με 1.200 άτομα από κάθε πλευρά
Οι δύο πλευρές διαμορφώνουν την τελική λίστα, με προτεραιότητα να δίνεται στους τραυματισμένους, τους σοβαρά ασθενείς και τους αιχμαλώτους ηλικίας έως 25 ετών
Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου με την Ουκρανία μεταξύ 7 και 9 Ιουνίου, με περίπου 1.200 άτομα να συμμετέχουν από κάθε πλευρά. Την πρόθεση της Μόσχας γνωστοποίησε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, κατά τη διάρκεια σύσκεψης του Βλαντίμιρ Πούτιν με μέλη της ρωσικής κυβέρνησης.
Όπως σημείωσε ο Μεντίνσκι, αυτή ενδέχεται να είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή μέχρι σήμερα, ενώ υπογράμμισε ότι η ρωσική πλευρά είναι απολύτως έτοιμη για την υλοποίησή της. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν να διαμορφώνουν την τελική λίστα, με προτεραιότητα να δίνεται στους τραυματισμένους, τους σοβαρά ασθενείς και τους αιχμαλώτους ηλικίας έως 25 ετών.
Η νέα αυτή ανταλλαγή αναμένεται να αποτελέσει συνέχεια της συμφωνίας που επετεύχθη στην Κωνσταντινούπολη στις 16 Μαΐου και η οποία οδήγησε, στις 25 Μαΐου, στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ανταλλαγής αιχμαλώτων σε αναλογία «1.000 προς 1.000». Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, στρατηγό Αλεξάντρ Φόμιν, η συμφωνία της Κωνσταντινούπολης υλοποιήθηκε πλήρως όσον αφορά την ανταλλαγή.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.